I fællesskab skaber vi drømmebadeværelset

Med Bedre Bad Gilleleje som din badeværelseleverandør kan du altid gå i bad med et smil på læben. Vi er din lokale VVS-installatør og vi har mange års ekspertise i at skabe badeværelser efter kundens individuelle ønsker. Der findes nemlig ikke to badeværelser som er helt ens, da alle har deres egen idé til hvordan deres badeværelse skal se ud, og hvilke funktioner der ønskes. Vi er lyttende og gør vores bedste for at opfylde alle dine ønsker til indretning og funktioner. Hos os kan du altid få en uforpligtende og god dialog. Vi deler gerne ud af vores erfaring med tidligere løsninger og ekspertviden inden for baderum.

Få et tilbud på nyt badeværelse

Du får altid et helt uforpligtende og meget fordelagtigt tilbud fra os. Vi rådgiver dig omkring den totalløsning, som passer bedst til jeres hjem. Når vi siger totalløsning, så mener vi det. I vores tilbud er ALT inkluderet - vi er med dig hele vejen fra drømmen indtil det færdige badeværelse. Det er selvfølgelig helt op til jer, om i vil vælge os til jeres badeværelse- eller bryggersprojekt.

Når du bestiller en løsning hos Bedre Bad Gilleleje er det ikke kun en løsning eller et enkelt produkt. Vi er stolte over at når vi går i gang med et projekt, så bliver det ikke afleveret før både du, og vi er tilfredse med udførelsen. Det betyder, at du altid får kvalitetshåndværk udført af professionelle faguddannede medarbejdere, som arbejder for din skyld. Vi arbejder meget med totalløsninger. Det er en løsning hvor alt er taget hånd om. Uanset om du har bestilt et armatur eller total renovering af badeværelset, tager vi begge dele lige seriøst. Tilligemed kan vi stå for at lave aftaler med håndværkere, så du er fri for kontakten til mureren, maleren og øvrige håndværkere der kan være brug for til udførelsen af dit bryggers- eller badeværelsesprojekt.

Kompetente VVS'ere til nyt badeværelse

Vi leverer totalløsninger, som vi specificerer efter vores kunders ønsker og behov. En totalløsning ved Bedre Bad Gilleleje inkluderer: en god dialog, rådgivning, levering, montering og, at alt blive taget med retur. Du tænker måske det virker som meget, men det er standard procedure hos Bedre Bad. Uanset om du har brug for et nyt armatur, og ønsker rådgivning til hvilket du skal vælge, så hjælper vi selvfølgelig. Det samme gør sig gældende med levering og installation. Vi tager selvfølgelig det demonterede armatur med retur, så du ikke behøver at tænke mere over det. Samtidig er vi aldrig gået ud af din dør, medmindre du er tilfreds, og hele installationen virker 100% korrekt. Det er vores håndværksmæssige garanti til jer, om et stykke håndværk i høj kvalitet. Læs alt om vores VVS arbejde her.

Hos Bedre Bad Gilleleje sørger vi også altid for, at alle vores medarbejder er opdateret ift. det nyeste viden indenfor VVS området. Det betyder, at vi regelmæssigt sørger for videreuddannelse af vores medarbejder, så vi altid har 100% opdaterede håndværkere. Samtidig bliver alt deres nuværende viden udfordret af andre dygtige VVS’ere fra hele landet gennem vores medlemskab af Bedre Bad kæden. Det er vores 2 strømme af viden og information, der sørger for at vores medarbejdere altid kan levere et korrekt udført arbejde til dig, og sikrer os endnu en tilfreds kunde.

Skab et unikt badeværelse

Vi sørger altid for, at dit individuelle behov skinner igennem på jeres badeværelse. Alle vores idéer og løsninger springer altid ud fra hvad i ønsker jer. Vi har nemlig alle værktøjerne, den nødvendige viden, og produkter til, at vi kan lave det badeværelse i helt specifikt havde ønsket jer - både med design, indretning og funktionalitet på badeværelset. Vi har et stort udvalg af både badeværelsesmøbler og tilbehør i høj kvalitet. Så vi kan sammen, nemt indrette dit badeværelse, hvor vi står som din professionelle lokale partner til at skabe dit drømmebadeværelse.

Vi løser både store og små badeværelsesopgaver

Uanset om du ønsker stort eller småt arbejde udført på jeres badeværelse eller bryggers, så går vi altid efter at personalisere det efter jer. Vores opgaver spænder vidt, helt fra installationen af en enkelt vandhane, til en komplet renovering med udskiftning af varmeinstallationer. Gå på opdagelse i dit nye badeværelse, med alle de funktioner du ønsker, om enten det er højskabe eller spa. Arbejdet er lavet efter dig, og du står med et badeværelse, som med garanti står pænt og flot i år fremad.

Vi udfører arbejde i Gilleleje og over hele Nordsjælland blandt andet: Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Kontakt os på 48 39 15 14 eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan se vores kontaktinformation her. Kontakt os endeligt og få inspiration til dit bademiljø og bryggers.

Køb badeværelsesmøbler og tilbehør i vores webshop

Hos Bedre Bad Gilleleje kan du bestille et stort udvalg af badeværelsesmøbler, sanitet og baderumstilbehør. I webshoppen kan du se hele udvalget, som vi sørger for at levere og montere uden ekstraomkostninger. Du skal bare vælge os som leverandør, så står vi for hurtig levering af dine badeværelsesmøbler i Gilleleje og omegn.

Gå til Bedre Bad Webshoppen her.

Læs mere om badeværelser