Nyt badeværelse og renovering af badeværelser

Vi er specialister i badeværelser - det gælder både renovering og når der skal bygges nyt. Med vores totalløsning slipper du for besværet, når vi forvandler dine idéer og drømme om nyt badeværelse til virkelighed, for vi koordinerer indsatsen: Fra vi, som fagfolk, laver et gennemtænkt indretningsforslag over håndværkernes styrede indsats til det tidspunkt, hvor du kan slå dørene op til et funklende færdigt bademiljø. I kan sætte jeres helt eget personlige præg og derved opnå jeres ønskede personlige stil.

Tid til et nyt badeværelse, eller skal det gamle fornyes?

Din totalløsning til nyt badeværelse kan tilpasses helt efter dine ønsker og behov. Vi udfører både delrenoveringer samt "facelift" af eksisterende badeværelser, der trænger til et ansigtsløft. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvad din badeværelsesdrøm er. Du kan være sikker på at få et renoveret badeværelse, der skaber glæde ved brug, når vi er tilknyttet som samarbejdspartner til badeværelsesprojektet.

Bestil Gratis Badtjek og kom godt i gang

Når du står og skal i gang med dit badeværelsesprojekt – hvad end det er et helt nyt badeværelse, eller en renovering af det gamle – så anbefaler vi altid at du booker et gratis badtjek først. Her vil vi vurdere dit nuværende badeværelse fra A til Z og derefter komme med gode løsningsforslag, som er designet specielt til dig. Du kan booke et gratis badtjek her – og det er selvfølgelig 100% uforpligtende.

Vi har altid fingeren på pulsen

Vi har altid fingeren på pulsen og inspirerer, når det gælder nye trends og teknologier til bademiljøer, men midt i begejstringen for alt det nye kan du være sikker på en ting: Vi lægger hånden på hjertet og rådgiver dig ærligt ud fra mange års ekspertise.

Gennem årene har vi lavet et stort antal badprojekter over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg. Det giver os den erfaring, som du kan nyde godt af.

Bliv inspireret af vores tidligere løsninger

På siderne her kan du se nogle af de mange badeværelser, som Bedre Bad - Bedre Energi har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Se de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde og lad dig inspirere. Du kan altid få masser af inspiration og gode råd hos os, både omkring hvordan du skal indrette dit badeværelse, men også mulighederne for udvidede funktioner. Ofte er det svært at kunne bestemme selv, men med ekspert rådgivning og inspiration til både store og små badeværelser kommer i langt.

Klik her og se et udvalg af de vores løsninger

Nyt badeværelse i Nordsjælland - hvad skal det koste?

I og med at vi sørger for totalløsningen og varetager alt ansvaret for udførelsen, så er vi ikke nødvendigvis den billigste løsning. Til gengæld er du sikret en skræddersyet badeværelsesløsning, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi har gjort det nemt at komme i gang med renovering af badeværelset - og det koster ingenting. Vi tilbyder et Gratis Badtjek, som er den bedste start på drømmebadeværelset - læs mere og bestil et Gratis Badtjek.

Har du spørgsmål til pris, så vil vi gerne udarbejde et uforpligtende tilbud, som du kan få gennem vores badtjek. For renoveringspriserne på et badeværelse afhænger både af kvadratmeterne og materialerne der skal arbejdes med. Ved bestilling af et Gratis Badtjek kan vi altså give et mere præcist svar på, hvad nyt badeværelse eller renovering af badeværelse koster.

Vi er Certificeret Vådrumsinstallatør

Som en del af Bedre Bad kæden er vi stolte af at kunne kalde os for Certificeret vådrumsinstallatør. Vores certificering bliver løbende kontrolleret af det teknologiske institut, for at sikre at vi altid er up to date på den nyeste viden når det kommer til ombygning, udvidelser eller totalrenovering, og kan rette os efter de gældende love og regler på området.

Når du skal vælge din samarbejdspartner til dit badeværelse, er det vigtigt at tænke på at det er et vådrum, man har med at gøre. Det er derfor vigtigt at vælge en autoriseret badekspert der har fokus på valget af de rigtige materialer og kvaliteten af arbejdet. Hvis du vælger Bedre Bad Gilleleje, kan du være sikker på at få en kompetent samarbejdspartner, som kan hjælpe dig trygt og sikkert i mål med dit drømmebadeværelse.

Læs mere om badeværelser