BADEVÆRELSER fra øverste hylde

Bedre Bad Gilleleje er din lokale ekspert i totalløsninger og den hurtige genvej til badeværelset – lige efter dit hoved. Du slipper for besværet, når vi forvandler dine idéer og drømme om nyt badeværelse til virkelighed, for vi koordinerer indsatsen: Fra vi - som fagfolk - laver et gennemtænkt indretningsforslag over håndværkernes styrede indsats til det tidspunkt, hvor du kan slå dørene op til et funklende færdigt bademiljø. I kan sætte jeres helt eget personlige præg og derved opnå jeres ønskede personlige stil.

Se bademiljøer og bliv inspireret

På siderne her kan du se nogle af de mange badeværelser, som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Se de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde og lad dig inspirere. Du kan altid få masser af inspiration og gode råd hos os, både omkring hvordan du skal indrette dit badeværelse, men også forskellige funktioner. Ofte er det svært at kunne bestemme selv, men med ekspert rådgivning og inspiration til både store og små badeværelser kommer i langt.

Klik her og se et udvalg af de nyeste Bedre Bad løsninger

Altid fingeren på pulsen

Bedre Bad Gilleleje har fingeren på pulsen og inspirerer, når det gælder nye trends og teknologier til bademiljøer, men midt i begejstringen for alt det nye kan du være sikker på en ting: Vi lægger hånden på hjertet og rådgiver dig ærligt ud fra mange års ekspertise.

Gennem årene har vi levet et stort antal badprojekter over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg. Det giver os den erfaring, som du kan nyde godt af.

Skal du have nyt badeværelse, eller skal det gamle fornyes?

Hos Bedre bad Gilleleje er vi eksperter i totalløsninger, men vi laver også delrenoveringer og ’’facelift’’ af eksisterende badeværelser. Vi kan hjælpe dig, uanset hvad din badeværelsesdrøm er og med os som din samarbejdspartner, kan du være sikker på at få et resultat der skaber glæde hver gang du bruger det.

Bestil Gratis Badtjek til badeværelsesprojektet

Når du står og skal i gang med dit badeværelsesprojekt – hvad end det er et helt nyt badeværelse, eller en renovering af det gamle – så anbefaler vi altid at du booker et gratis badtjek først. Her vil vi vurdere dit nuværende badeværelse fra A til Z og derefter komme med gode løsningsforslag, som er designet specielt til dig. Du kan booke et gratis badtjek lige her og det er selvfølgelig 100% uforpligtende.

Nyt badeværelse i Nordsjælland - hvad skal det koste?

I og med at vi sørger for totalløsningen og varetager alt ansvaret for udførelsen, så er vi ikke nødvendigvis den billigste løsning. Til gengæld er du sikret en skræddersyet badeværelsesløsning, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi har gjort det nemt at komme igang med renovering af badeværelset - og det koster gratis. Vi tilbyder et Gratis Badtjek, som er den bedste start på drømmebadeværelset - læs mere om vores Gratis Badtjek her.

Har du spørgsmål til pris, så vil vi gerne udarbejde et uforpligtende tilbud. Find kontaktoplysninger her. Priserne på et badeværelse afhænger af kvadratmeterne og materialerne der skal arbejdes med. Ved bestilling af et Gratis Badtjek kan vi give et mere præcist svar på, hvad det koster at renovere eller bygge nyt badeværelse.

Vi er Certificeret Vådrumsinstallatør

Som en del af Bedre Bad kæden er vi stolte af at kunne kalde os for Cerfiticeret vådrumsinstallatør. Vores certificering bliver løbende kontrolleret af det teknologiske institut, for at sikre at vi altid er up to date på den nyeste viden når det kommer til ombygning, udvidelser eller totalrenovering, og kan rette os efter de gældende love og regler på området.

Når du skal vælge din samarbejdspartner til dit badeværelse, er det vigtigt at tænke på at det er et vådrum, man har med at gøre. Det er derfor vigtigt at vælge en autoriseret badekspert der har fokus på valget af de rigtige materialer og kvaliteten af arbejdet. Hvis du vælger Bedre Bad Gilleleje, kan du være sikker på at få en kompetent samarbejdspartner, som kan hjælpe dig trygt og sikkert i mål med dit drømmebadeværelse.

Læs mere om badeværelser