Badeværelser

Bedre Bad Gilleleje er din lokale ekspert i totalløsninger og den hurtige genvej til badeværelset – lige efter dit hoved. Du slipper for besværet, når vi forvandler dine idéer og drømme om nyt badeværelse til virkelighed, for vi koordinerer indsatsen: Fra vi - som fagfolk - laver et gennemtænkt indretningsforslag over håndværkernes styrede indsats til det tidspunkt, hvor du kan slå dørene op til et funklende færdigt bademiljø. I kan sætte jeres helt eget personlige præg og derved opnå jeres ønskede personlige stil. 

Se et væld af idéer

På siderne her kan du se nogle af de mange badeværelser, som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Se de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde og lad dig inspirere. Du kan altid få masser af inspiration og gode råd hos os, både omkring hvordan du skal indrette dit badeværelse, men også forskellige funktioner. Ofte er det svært at kunne bestemme selv, men med ekspert rådgivning og inspiration til både store og små badeværelser kommer i langt.

Klik her og se et udvalg af de nyeste Bedre Bad løsninger

Mange projekter

Bedre Bad Gilleleje har fingeren på pulsen og inspirerer, når det gælder nye trends og teknologier til bademiljøer, men midt i begejstringen for alt det nye kan du være sikker på en ting: Vi lægger hånden på hjertet og rådgiver dig ærligt ud fra mange års ekspertise.

Gennem årene har vi levet et stort antal badprojekter over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg. Det giver os den erfaring, som du kan nyde godt af.

Læs mere om badeværelser