Bedre Bad i Gilleleje

– Få en skræddersyet løsning på badeværelse

Nogle ønsker standard badeværelser, mens andre foretrækker en mere eksklusiv løsning. Nogle vil have det mest nødvendige, hvor andre ønsker at skabe et rum for velvære, afslapning og trivsel. Vi er din lokale VVS installatør med de bedste hænder til at klare din opgave. Om du enten ønsker at renovere, eller ikke - ej heller om det er et stort eller lille badeværelse, så er vi dit oplagte valg. Giv dit badeværelse et nyt look, ved at skifte badeværelsesmøbler og tilbehør hvor dit badeværelse kan se ud som helt nyt, ved blot en simpel skiftning. Ellers kan en gennemgribende renovering også være på tegnebrættet. Lige meget hvilken løsning du vælger, så kan du altid finde din inspiration hos os.

Hos Bedre Bad Gilleleje hylder vi mangfoldigheden – og vi har produkterne og den viden, der skal til for at skabe den individuelle løsning. Kontakt os og lad os komme med oplæg på et bademiljø, der er skræddersyet til din familie og de ønsker og behov, som I har.

Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon, og vi er altid klar med rådgivning til et nyt badeværelse.


Det koster ikke noget at få et besøg, hvor du kan høre mere om mulighederne i dit hjem. Vi besøger interesserede kunder over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Har du bestemt dig for et nyt bad og er dine idéer mere omfattende og konkrete, så skitserer vi dette i et oplæg med en eller flere tegninger. Så kontakt gerne din lokale Bedre Bad installatør og book et møde.

Kom tæt på løsningerne – besøg vores udstilling

Vejen til den komplette løsning og det dejlige badeværelse behøver ikke være lang: Der starter med gode råd og vejledning. Kom og kig forbi vores udstilling, så du kan få en god snak med os, og brug os til at få inspiration gennem din lokale håndværker. Inspirationen til dit badeværelse har vi fået igennem mange års arbejde med forskellige løsninger, både til store og små badeværelser. Når du har truffet dine valg omkring et bademiljø, så sikrer vores kompetente håndværkere, at det komplette badeværelse eller bryggers hurtigt er klar til brug.

Læs mere om badeværelser