Totalløsninger til nyt bad fra Bedre Bad Gilleleje

Skræddersyet løsninger til dit badeværelse

Nogle ønsker standard badeværelser, mens andre foretrækker en mere eksklusiv løsning. Nogle vil have det mest nødvendige, hvor andre ønsker at skabe et rum for velvære, afslapning og trivsel. Vi er din lokale VVS-installatør med de bedste hænder til at klare dit badeværelsesprojekt — uanset om det er et stort eller lille badeværelse. Om du ønsker at renovere det gamle, eller du ønsker at opbygge et splinternyt badeværelse - så er vi det oplagte valg til dit næste badeværelseprojekt.

Ved at udskifte badeværelsesmøbler og -tilbehør kan dit nye badeværelse få et nyt og opfrisket look blot ved et hurtigt udskift i inventar. Ellers kan en gennemgribende renovering også være på tegnebrættet. Lige meget hvilken løsning du vælger, så kan du altid finde din inspiration- og indretningstips hos os.

Hos Bedre Bad Gilleleje hylder vi mangfoldigheden – og vi har produkterne og den viden, der skal til for at skabe den individuelle løsning. Kontakt os og lad os komme med oplæg på et bademiljø, der er skræddersyet til din familie og de ønsker og behov, som I har.

Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon og vi er altid klar med rådgivning til et nyt badeværelse.

Få gode råd helt gratis

Det koster ikke noget at få et besøg, hvor du kan høre mere om mulighederne i dit hjem. Vi besøger interesserede kunder over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Har du bestemt dig for et nyt bad og er dine idéer mere omfattende og konkrete, så skitserer vi dette i et oplæg med en eller flere tegninger. Så kontakt gerne din lokale Bedre Bad installatør og book et møde.

Kom tæt på løsningerne – besøg vores udstilling

Vejen til den komplette løsning og det dejlige badeværelse behøver ikke være lang: Der starter med gode råd og vejledning. Kom og kig forbi vores udstilling, så du kan få en god snak med os, og brug os til at få inspiration gennem din lokale håndværker. Inspirationen til dit badeværelse har vi fået igennem mange års arbejde med forskellige løsninger, både til store og små badeværelser. Når du har truffet dine valg omkring et bademiljø, så sikrer vores kompetente håndværkere, at det komplette badeværelse eller bryggers hurtigt er klar til brug. Så leger du med en badeværelsedrøm eller mangler du inspiration til at pifte det gamle op, så kig forbi vores udstilling eller søg mere inspiration her på siden. Sammen kan vi skabe et unikt badeværelse til dig.

Kun det bedste er godt nok

Hos Bedre Bad Gilleleje er kun det bedste godt nok. Vi går aldrig på kompromis, når det kommer til kvaliteten. Alle vores medarbejdere er højt uddannede og eksperter i deres fag - så dit badeværelse er altid i trykke hænder hos os.

Ligeledes vælges alt vores armatur også kun fra professionelle leverandøre, som vi ved, leverer samme høje kvalitet som os selv. Vi er stolte over vores håndværk, og at vi gang på gang kan overdrage et flot og velfungerende badeværelse til en glad kunde.

Læs mere om badeværelser