Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse

 

Hos Bedre Bad Gilleleje er et gratis badtjek ganske uforpligtende for dig. Vores idé med et badtjek er, at vi direkte og helt objektivt fortæller dig omkring dit bad eller bryggers. Vi tager selvfølgelig en snak med jer, omkring jeres behov og ønsker. Selvom dette er gratis tager vi det meget seriøst, som en ekstra ydelse for vores kunder. Mange står ofte uden idé og mangler måske inspiration til hvad der faktisk er muligt for dem. Når du vælger os, som din samarbejdspartner får du en professionel og pålidelig partner. Du kan spørge os til råds omkring alt, og vi giver ren besked omkring hvad der er muligt. Efter denne samtale yder vi jer de absolut bedste råd, og den bedste vejledning. Herunder kan du se eksempler på hvilke emner dette kunne være omkring:

  • Udvidelse

  • Omlægning

  • Totalrenovering

Tager vi eksemplet med udvidelse af badeværelset, så kan vi gøre jer klogere omkring de lovmæssige krav, krav til nyere installationer og vores anbefalinger til jer. Efter denne snak står i langt stærkere i forhold til hvilke ændringer der er mulige og lovlige. Herefter kan i få et tilbud på hvad jeres konkrete badeværelsesløsning vil koste i kroner og øre. Om i stadig ønsker at udvide eller renovere - det er helt op til jer. Vores Gratis Badtjek er nemlig helt uforpligtende og gratis.

Kompetente VVS-håndværkere med mange års erfaring

Vi har fokus på, at skabe det personlige badeværelse, som lige præcist passer til jer og jeres hjem. Vi bringer alle detaljerne frem i lyset, også dem i måske ikke selv havde tænkt over. Disse små detaljer bruger vi til, at hjælpe jer med designet og indretningen af jeres nye badeværelse. F.eks. hvis du har bjælker i loftet er de en central del af udseendet, men mange ved ofte ikke hvordan sådanne skal inkorporeres i selve designet af jeres badeværelse. Her kommer vores store erfaring frem, hvor vi har utallige af idéer og muligheder for jer. Det gælder netop om at bruge huset og selve værelset som det ser ud, og få jeres personlige smag frem. Dette er blot nogle af de ting i kan bruge et gratis badtjek fra Bedre Bad Gilleleje til. Kontakt os endelig for at høre mere!

Book et gratis badtjek her:

Udfyld vores formular herunder med alt jeres information, og vi vil dermed kontakte jer med syn på at finde en tid så i kan få et gratis badtjek. I vil få en af vores dygtige og faguddannet medarbejder på besøg, og i kan hurtigt få startet fremtiden med et lækkert badeværelse fra Bedre Bad Gilleleje! Husk at bad tjekket er helt uforpligtende og gratis, så bedre at kontakte os hurtigst muligt!

Alternativ inspiration

Hvis i ønsker at se på lidt inspiration inden jeres badtjek, så behøver i ikke at lede mere. For vi har masser inspiration gennem Bedre Bad. Som en stor kæde laver vi mange badeværelsesløsninger hvert år, og inspiration til at lave flere mangler vi bestemt ikke noget af. Vi har flere steder i landet vores egne udstillinger, hvor der er fremsat forskellige badeværelsesløsninger som vores kunder kan se og føle på. Alle menneskers sanser fungere forskelligt, og hvis du ønsker at få lidt i hånden så kom endelig forbi. Tag samtidig en god snak med os, så kan vi besvare alle din spørgsmål. Du kan finde listen over udstillinger her.

Hvis du derimod ønsker lidt inspiration her og nu findes det skam også. Vi har samlet et galleri med forskellige løsninger Bedre Bad har lavet. Med en lille beskrivelse om badeværelset, detaljer osv. Du kan finde vores galleri her.