Vand og kloak specialister

Bedre Bad Gilleleje er dit lokale valg til, at klare enhver opgave inden for vand og kloak. Vi har mange års erfaring med kloaksystemer, og vores dygtige medarbejdere står altid parat til at hjælpe dig med eventuelle kloakproblemer. Kloak og vand problemer kan spænde vidt, og nogle gange behøves det ikke engang være dig der har gjort noget. Men med mange års erfaring, har vi set det hele og kan med stolthed anvende den erfaring vi har deraf. Den erfaring og det gode håndværk tilbyder vi dig. Herved kan du være sikker på, at når du står med kloakproblemer bliver der taget hånd om problemet. Vi ordner dine problemer helt fra bunden, og leverer aldrig noget halvt. Du ved derfor, at når vi går igen er problemet løst til punkt og prikke. Vi forlader først opgaven, når problemer er fuldstændigt løst. Dette kalder vi en totalløsning. Det er netop sådan at når du bestiller en opgave løst af os, så er det en totalløsning. En totalløsning indebærer alt den råd og vejledning du har brug for, samt eventuel levering, montering, og vi tager alle demonterede elementer med retur. Vi bliver indtil alt fungerer korrekt, og vores kunde trygt kan fortsætte sin dag.

De mest typiske opgaver vi laver indenfor vand og kloak er som følgende:

  • Etablering og renovering
  • Kloak TV-inspektion
  • Forsikringsskader
  • Vandledning i jord
  • Rottesikring i afløb/kloak

Opgaverne varierer meget. Nogle opgaver kræver større indgreb og er i entreprise størrelse, hvor andre er mere dagligdagsopgaver.

Uanset hvilken opgave du måtte stå med, så tøv ikke med at kontakte din lokale kloakmester på tlf. 48 39 15 14.

Rottesikring

Noget man aldrig vil døje med er rotter. Rotten er et skadedyr, der kravler op gennem kloakker og afløb. Rotter kan skabe voldsomme problemer på lang sigt, hvis der ikke bliver taget hånd om det med det samme. Der findes effektive værktøjer for at sikre dine afløb, så rotter ikke kan kravle op igennem dem og ud i huset. Står du med et aktuelt rotteproblem eller gerne vil være på forkant med eventuelle problemer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sørger for, at sikre din kloak og dine afløb således, at rotter aldrig blive et problem for dig. Giv os et kald på tlf. 48 39 15 14, så finder vi en løsning på dit problem hurtigst muligt.

Kloak tv-inspektion

Har du problemer med dit kloaksystem, men kan ikke lokalisere det? Frygt ej. Hos Bedre Bad Gilleleje tilbyder vi effektive kloak tv-inspektioner. Det er en ny og helt moderne fremgangsmåde til, at lokalisere problemer med kloakrør, såsom lækager eller huller. Det foregår ved at sætte et lille kamera ned gennem jeres system og derved få et billede af rørene indefra. Dette betyder, at man ikke behøver at grave hele kloaksystemet op, da man meget præcist kan lokalisere lige præcis hvor fejlen ligger. Herved kan vi spare jer en stor portion af omkostninger, og ikke mindst sørge for, at i slipper for et udgravet kloaksystem.

Udbedring af forsikringsskader

Efter en stor storm opstår der ofte problemer rundt omkring i det danske land. Det er særligt i forbindelse med forstoppede rør og kloakker. Det skyldes, at systemerne ikke har kunne klare den forøgede vandmængde. Her står Bedre Bad Gilleleje også klar som dit lokale valg, til en hurtig og effektiv løsning på problemet. Vi laver nemlig ofte forsikringsskader, og du kan derfor trygt vælge os til opståede problemer, der er dækket af forsikringen.

Dette er dog kun et meget lille udvalg, af de forskellige opgaver vi udfører i forbindelse med kloakker og vand. Står du med et kloak eller vandproblem, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar ved telefonen, med gode råd og vejledning, samt et uforpligtende og fordelagtigt tilbud. Du kan finde alle vores kontaktinformationer her.

Kontakt kloakmester i Gilleleje

Kloakarbejde skal og bør udføres af en autoriseret kloakmester. Alligevel må indledende arbejde påbegyndes af privatperson såsom at grave faskiner. Men mere krævende kloakering kræver en kyndig fagmand. Dette skyldes, at eventuelle fejl kan lede til omfattende og bekostelige skader både for dig, naboer og øvrige husstande.