VVS Gilleleje - sanitet og service

Ventilation, Varme og Sanitetsteknik er netop vores spidskompetencer. Vi er dit lokale VVS-firma i Gilleleje og vi rykker ud og tilbyder rådgivning til nye installationer, etablering og ikke mindst serviceeftersyn. Du kan trygt kontakte os, når toilettet skal monteres, køkkenarmaturet skal udskiftes og kloakproblemer skal løses.

Autoriseret VVS-installatør Gilleleje

Bedre Bad Gilleleje VVS er specialister i installation og projektering af energirigtige varme- og vandinstallationer lige fra store kedler over gas- og fjernvarmeanlæg og alternativ energi til radiatortermostater og toiletter. Alle vores løsninger bliver lavet af vores uddannede vvs-installatører, så du altid kan være tryg ved en løsning fra os. Via konstruktiv dialog finder vi den helt rigtige løsning for jer. Kontakt os på tlf. 48 39 15 14 og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi tilbyder døgnservice til akut VVS problem

Er uheldet ude og din vvs-installation er stoppet med at fungere eller står du med et sprunget vandrør, så bør du få det fikset hurtigst muligt. Har du brug for vvs hjælp udenfor vores åbningstid, så tilbyder vi vvs døgnservice. Vores døgnvagt sidder klar ved telefonen og kan rykke ud i hele nærområdet. Det gælder både når et vvs-problem opstår i weekenden, om natten eller 5 minutter efter fyraften. Bedre Bad Gilleleje er dit lokale valg til akut vvs-arbejde i hele Nordsjælland.

Hvis du har brug for akut vvs service, bedes du kontakte os på tlf. 23 25 05 16.

Serviceordning af varmeanlæg

Tekniske installationer og varmeanlæg bør regelmæssigt serviceres for at opretholde en økonomisk drift og lang levetid. Vores specialuddannede montører foretager hoved- og serviceeftersyn på:

  • gas- og fjernvarmeanlæg
  • varmepumper
  • solvarmeanlæg
  • jordvarmeanlæg

Vores autoriseret vvs installatører sikrer dig optimal vedligehold og ydeevne af dit varmeanlæg, lige som du får rådgivning om besparelsesmuligheder. Vi sørger med andre ord for bedst mulig vedligehold af dit varmeanlæg til den lavest mulige pris.

Vi løser VVS-opgaver for kunder over hele Nordsjælland – herunder f.eks. i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere. Vi sidder klar ved telefonen.

Du finder vores kontaktoplysninger her.