Energi - forskellige energiformer

Energipriserne er høje her i Danmark, og den grønne bevidsthed er i fremmarch. Danskerne ønsker sig stadig mere klimavenlige løsninger, og det sætter krav til os. Som jeres lokale energi specialist i Gilleleje ønsker vi selvfølgelig, at være på forkant med alt indenfor forskellige energiløsninger. På denne måde kan vi hjælpe vores kunder med, at blive så klimavenlige som overhovedet muligt. Bedre Energi Gilleleje har heldigvis lavet gode klimavenlige løsninger i mange år, og er derfor det sikre valg til installation af jeres næste energiløsning.

Vi kan levere stort set alle energiløsninger

Vores sortiment og viden omkring forskellige løsninger spænder bredt. Helt fra de gamle traditionelle til helt nye løsninger, hvor der hvert år kommer fremgang og bedre teknologi. Her snakker vi blandt andet omkring oliefyret. Dette var meget populær i gamle dage, men er nu blevet erstattet af solceller, som danskernes foretrukne løsning. Dette skal også tænkes at den potentielle energi, som kan udnyttes er blevet højere med nyere teknologi. Ændringen i at skifte fra en energikilde til andre former for energi, har aldrig været nemmere.

Vi er stolte medlemmer af stor dansk VVS-kæde

Som medlem af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi, har vi altid en 100% opdateret viden omkring de nyeste trends og metoder. Det betyder, at du altid vil få et anlæg der er optimalt optimeret efter et besøg fra os. Samtidig er alle vores håndværkere altid faguddannede, og med regelmæssig videreuddannelse står de klar til, at håndtere de komplekse processer, som den konstant nyere teknologi kræver. Vi leverer og installerer gerne dit nye energianlæg. Det er tilfældet uanset, om du er en stor produktions tung virksomhed eller en privat boligejer. Vi står altid klar med løsningen, så kontakt os endeligt.

Listen af energiløsninger er lang

Vi har et bredt sortiment, med mange forskellige løsninger, der passer til enhver bolig. Uanset om, der er tale om en lejlighed, et parcelhus eller en virksomhed. Vi finder sammen den installation som passer til dig. Ofte afhænger valget meget efter kundens egne præference og forbrug. Nogle ønsker en installation, der ikke kræver særlig meget vedligeholdelse, hvor andre gerne vil have den mest klimavenlige løsning. Men ofte er den optimale løsning bestemt meget af forbruget, og hvor store besparelser man er efter. Vi laver løsninger indenfor følgende områder:

Hver løsning varierer meget. F.eks. kræver jordvarme, at rør skal graves ned i jorden på din grund. Et pillefyr kræver derimod “kun”, at det skal installeres og konfigureres optimalt ift. din bolig. Vi ønsker selvfølgelig kun, at have tilfredse kunder. Derfor giver vi kun råd og vejledning. Det endelige valg er 100% op til den enkelte kunde. Vær opmærksom på, når i bestiller en hvilken som helst løsning hos Bedre Energi Gilleleje, bestiller i en totalløsning. Det betyder at vi står med alt fra start til den endelige løsning står færdig. Her inkluderes både rådgivning, levering, montering og, at eventuelle demonterede ting fjernes.

De klimavenlige løsninger

Er du interesseret i, at få en klimavenlig løsning? Så er du kommet til det rette sted. Vi har i mange år leveret klimavenlige løsninger til hele Nordsjælland og vil vil fortsat gerne være dit lokale valg for sådanne løsninger. Med en ny og moderne energiinstallation kan du både spare mange penge på energiregningen, samt få et bedre energimærke og blive en grøn husstand. De fleste grønne løsninger bruger naturen til at generere energi for dig. Uanset hvilken af de grønne energiløsninger du vælger, må det være et pillefyr, solceller eller jordvarme, så står vi altid klar til at levere og montere hele løsningen. Langt størstedelen af de løsninger vi udfører er ganske CO2-neutrale, og du sætter derfor ikke spor på naturen når du tænder op i køkkenet. Kontakt os allerede i dag på tlf. 48 39 15 14 og få den bedste rådgivning til en god energiløsning til din bolig.

Vi løser opgaverne over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Læs mere om energiløsninger