Bedre Energi

Din lokale energi specialist

Bedre Energi Gilleleje er din lokale og uvildige specialist, når det kommer til energivejledning. Træk på vores mangeårige erfaring og få del i vores altid opdaterede viden på området. Vores rådgivning er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig uafhængige af energiselskaberne og kan derfor tilbyde dig præcis den energiform, der matcher dit behov. 

Ligegyldigt om det er privaten eller om du står med energiansvaret for større virksomhed, så har vi en som kan matche dine behov. Faktisk vil mange af vores energiløsninger på sigt give grønnere tal på bundlinjen - både for klimaet men så sandelig også for pengepungen. Gennem mange års erfaring med energioptimering er vi hos Bedre Energi Gilleleje blevet eksperter i at kombinere de forskellige energiløsninger, så der produceres mest muligt energi på færreste mulige ressourcer.

Få den gennemtænkte totalløsning

Hos Bedre Energi Gilleleje får du altid en helhedsorienteret vurdering. Vi tænker i totalløsninger og medtager hele din bolig i vores gennemgang. Samtidig ved vi, hvordan du med selv små justeringer af dit nuværende anlæg kan opnå store besparelser.

Med totalløsning mener vi også, at vi tager hånd om det samlede projekt – fra det øjeblik du beslutter at omsætte dine energitanker til handling. Vi involverer og styrer relevante håndværkere, leverer kvalitetsprodukter fra vores leverandørnetværk og får dit energiprojekt sikkert i havn. Du slipper for besværet – og du bruger et minimum af tid, penge og energi.

Vi er kun et opkald væk

Går du og leger med tanken om at skifte dit nuværende energisystem, eller kunne du tænke dig at videre med omkring hvilke former for energiløsninger der er bedst for dig? Vi er altid kun et opkald væk - ring på tlf. 48 39 15 14 og få en uforpligtende snak. Her på siden kan du finde vores gratis energi-beregner, som kan give dig indsigt i, hvor på energiskalen dit hus er placeret.

Her løser vi opgaver

Over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Læs mere om energiløsninger