Bedre Energi Gilleleje

Din lokale energispecialist i Gilleleje

Bedre Bad – Bedre Energi Gilleleje er din lokale og uvildige energispecialist, når det kommer til energivejledning. Træk på vores mangeårige erfaring og få del i vores altid opdaterede viden på området. Vores energirådgivning er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig uafhængige af energiselskaberne og kan derfor tilbyde dig præcis den energiform, der matcher dit behov.

Ligegyldigt om det er privaten eller om du står med energiansvaret for en større virksomhed, så har vi en som kan matche dine behov. Faktisk vil mange af vores energiløsninger på sigt give grønnere tal på bundlinjen - både for klimaet men så sandelig også for pengepungen. Gennem mange års erfaring med energioptimering er vi hos Bedre Energi Gilleleje blevet eksperter i at kombinere de forskellige energiløsninger, så der produceres mest muligt energi på færrest mulige ressourcer.

Få den gennemtænkte energiløsning

Hos Bedre Energi Gilleleje får du altid en helhedsorienteret vurdering. Vi tænker i totalløsninger og medtager hele din bolig i vores gennemgang. Samtidig ved vi, hvordan du med selv små justeringer af dit nuværende anlæg kan opnå store besparelser.

Med totalløsning mener vi også, at vi tager hånd om det samlede projekt – fra det øjeblik du beslutter at omsætte dine energitanker til handling. Vi involverer og styrer relevante håndværkere, leverer kvalitetsprodukter fra vores leverandørnetværk og får dit energiprojekt sikkert i havn. Du slipper for besværet – og du bruger et minimum af tid, penge og energi.

Vi er kun et opkald væk

Går du og leger med tanken om at skifte dit nuværende energisystem, eller kunne du tænke dig at lære mere omkring hvilke former for energiløsninger der er bedst for dig? Vi er altid kun et opkald væk - ring på tlf. 48 39 15 14 og få en uforpligtende snak.

Gratis energiberegner til private boligejere

Undrer du dig over et for højt energiforbrug i boligen eller har du mistanke om energispild? Med vores gratis energiberegner kan du få estimeret boligens energimærke samt potentielle besparelser ved alternative energiløsninger. Du får samtidigt beregnet boligens værdiforøgelse, hvis du vælger at skifte til ny varmekilde.

Læs mere og prøv energiberegneren her.

Bestil et Energitjek af ejendommen

Et Energitjek giver dig uvildig energirådgivning samt en status over ejendommens energimæssige tilstand. Ved bestilling af et Energitjek sender vi en Bedre Bad energiekspert, der vil gennemgå din bolig fra A - Z. Her tjekkes både toiletter, armaturer, varmeinstallationer, ventiler, pumper m.m.

Læs mere om Energitjekket her.

Vi løser opgaver inden for energi over hele Nordsjælland – herunder bl.a. i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Jordvarme

Læs mere om energiløsninger