Energitjek

Bruger du energien rigtigt? Er der varmespild i forbindelse med dit anlæg? Er dine varmeudgifter ved at løbe løbsk? Få et bedre overblik over dit energiforbrug og hus samt spare penge i processen. Få besøg af vores energivejleder og bliv klogere på om der er plads til energimæssige forbedringer og besparelser. Vær forberedt på en positiv overraskelse: Der er meget gode chancer for besparelser i dit energibudget – og for en grøn CO2-samvittighed!

Vi ser på hele huset

Vil du vide, hvordan du kan skrue op for komforten, ned for energiforbruget og samtidig spare penge? Så lad den professionelle energivejleder fra Bedre Bad Gilleleje tjekke din bolig. Vi skræddersyr besøget, så det passer til netop din situation og din familie, og vi er grundige i vores gennemgang: Vi vurderer hele huset – inde som ude: Fra el-, vand- og varmeinstallationer til husets klimaskærm. Vi finder alle utætheder i dit hus. Utætheder er oftest den store synder, og de sidste for det meste omkring vinduer og døre. Samlet kan der du oftest opleve en større besparelse, da det er meget uhensigtmæssigt, og står udslippet af energien oftest står på hele døgnet rundt.

Du får vurderingen i et overskueligt skema – med anbefalinger til forbedringer og fornyelse. Er du klar til næste skridt, så sætter vi os sammen og lægger en god plan for dig og din energi.

Bestil et Energitjek her

Vi besøger dig

Vi besøger energibevidste og økonomisk fokuserede kunder og udfører energitjek over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Læs mere om energiløsninger