Energitjek

Bruger du energien rigtigt? Er der varmespild i forbindelse med dit anlæg? Er dine varmeudgifter ved at løbe løbsk? Bestil et Energitjek og få et detaljeret indblik i dit energiforbrug og hvor du kan spare penge gennem energioptimering. Få besøg af vores energivejleder og bliv klogere på om der er plads til energimæssige forbedringer og besparelser. Vær forberedt på en positiv overraskelse: Der er meget gode chancer for besparelser i dit energibudget – og for en grøn CO2-samvittighed!

Komplet energisyn af boligen

Vil du vide, hvordan du kan skrue op for komforten, ned for energiforbruget og samtidig spare penge? Så lad den professionelle energivejleder fra Bedre Bad Gilleleje tjekke din bolig. Vi skræddersyr besøget, så det passer til netop din situation og din familie, og vi er grundige i vores gennemgang: Vi vurderer hele huset – inde som ude: Fra el-, vand- og varmeinstallationer til husets klimaskærm. Vi finder alle utætheder i dit hus. Utætheder er oftest den store synder, og de sidder for det meste omkring vinduer og døre. 

Du får vurderingen i et overskueligt skema – med anbefalinger til forbedringer og fornyelse. Er du klar til næste skridt, så sætter vi os sammen og lægger en god plan for dig og din energi.

Bestil Energitjek her

Vi besøger dig

Vi besøger energibevidste og økonomisk fokuserede kunder og udfører energitjek over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Kontakt os i dag for at høre mere om energitjek, samt hvad vi kan tilbyde dig. 

Kontakt os her

Læs mere om energiløsninger