Få råd om Bedre Energi

Energivejlederen fra Bedre Energi Gilleleje er din lokale og uvildige specialist med stor erfaring på energiområdet. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig. Vi kalder det “FÅ RÅD OM Bedre Energi”. Vi er uddannede som certificerede energivejledere – udnyt vores viden og tag hul på lune energibesparelser.

Minimale ændringer – stort udbytte

Har du fjernvarme eller naturgas? Så kan du med en investering i en vejrkompensationsenhed spare 10-15% på din varmeregning og styre din temperatur i boligen på en optimal måde.

Nyt fyr kan reducere varmeudgifter

Skift dit gamle oliefyr ud med et nyt. Så kan du som tommerfingerregel spare over 30% på din varmeudgift og få en mere stabil varme i boligen.

Pillebrændsel - billigste energikilde ved mange m2

Ved fyring med pille-brændsel opnår du den laveste pris per varmeenhed (kWh). Dagens moderne og energieffektive pillefyr og stokerfyr er specielt fordelagtige ved opvarmning af større boliger.

Solvarme - spar 60% på brugsvandet

Med solvarme kan du spare op til 60 % af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem fra 8 år – alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg.

Brug rådgivningen

Vi rådgiver om den bedste løsning for den enkelte kunde. Vi gør det over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Læs mere om energiløsninger