Få råd om Bedre Energi

Energivejlederen fra Bedre Energi Gilleleje er din lokale og uvildige specialist med stor erfaring på energiområdet. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig. Vi kalder det “FÅ RÅD OM Bedre Energi”. Vi er uddannede som certificerede energivejledere og det er til fordel for dig, når vi hjælper dig med at opnå lune energibesparelser.

Minimale ændringer – stort udbytte

Har du fjernvarme eller naturgas? Så kan du med en investering i en vejrkompensationsenhed spare 10-15% på din varmeregning og således styre din temperatur i boligen på en optimal måde. Der er således store besparelser ved en investering i en vejrkompensationsenhed. Med denne løsning vil du opnå store besparelser, helt op mod flere tusind om året. 

Nyt fyr kan reducere varmeudgifter

Står du tilbage med et gammelt oliefyr? Så kan du med fordel skifte dette ud med et nyt. Så kan du som tommelfingerregel spare over 30% på din varmeudgift og få en mere stabil varme i boligen. Det bliver næsten ikke nemmere. Kontakt os hvis du ønsker hjælp til udskiftningen af dit fyr. Vi står klar med rådgivning og vejledning. 

Pillebrændsel - billigste energikilde ved mange m2

Ved fyring med pille-brændsel opnår du den laveste pris per varmeenhed (kWh). Dagens moderne og energieffektive pillefyr og stokerfyr er specielt fordelagtige ved opvarmning af større boliger. Pillebrændsel er derfor en god løsning, hvis du skal opvarme et stort areal. Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder. 

Solvarme - spar 60% på brugsvandet

Med solvarme kan du spare op til 60% af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem fra 8 år – alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg. Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan du kan spare mange penge på din varmeregning.

Brug rådgivningen

Vi rådgiver om den bedste løsning for den enkelte kunde. Vi gør det over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg. Så tøv ikke med at kontakte os.

Læs mere om energiløsninger