Gratis energiberegning af bolig

Beregn din boligs energimærke online hos Bedre Bad Gilleleje

Energiberegning af hus

Lav en energiberegning og find boligens energimærke. Du kan også se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus.

Du kan beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlige energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Din beregning starter her!

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte mig. Kontakt mig nu!

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

Få energirådgivning baseret på din energiberegning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på energiforbruget, så tilbyder vi udvidet rådgivning i energioptimering og energirenovering. Vi kalder det et Energitjek, men det betyder i praksis, at vi sender en energivejleder ud, som undersøger boligens energitilstand og skaber et overblik over boligens energiforbrug. Herefter får du præsenteret mulighederne for energiforbedring, hvor vi overskueliggør hvad der giver bedst mening. Vi tager stilling til både omkostninger ved energioptimering og sidestiller det med potentielle energibesparelser og værdistigning af ejendommen.

Læs mere og bestil Energitjek her.

Energimærket har betydelig indflydelse på boligmarkedet

Energimærket spiller en større rolle ved bolighandel, da købere naturligvis ønsker et energivenligt hus der er billig at bo i. Energirenovering af boligen kan hurtigt være en god investering, da du opnår fordele som lavere energiregning imens du bor i boligen samt en mere attraktiv bolig ved et fremtidigt salg.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for energioptimering af bolig, så kontakt os på tlf. 48 39 15 14 eller via mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..