Jordvarme

Med et moderne jordvarmeanlæg kan du blive stort set selvforsynende, og producere din egen energi til opvarmning af brugsvand og vand til opvarmning. Det hele foregår med enten lodrette boringer, eller almindelig nedgravning af rør i din have. Disse graves flere meter ned, og kan derfor bruges året rundt. Dybden afhænger af jeres hus og grund. Ved brug af jordvarme bruger du nemlig jordens temparatur til at varme dit hus op. På længere sigt sikre du dig en effektiv energiform, hvor du kan tjene din investering hjem, både på besparelser i regningen og en øget værdi i huset. Ved hjælp af en bedre energi mærke og billigere energi, er du sikret at dit hus er mere eftertragtet, hvis du nogensinde vil sælge jeres hus.

Teknologien er alternativ og ”grøn” – og så kan den sikre dig store besparelser på dit energibudget.

Teknologi og viden

Hos Bedre Energi Gilleleje bestræber vi os altid på at være helt opdateret på de nyeste og mest effektive energiformer. Her mener vi, at jordvarme er et godt bud på en løsning, som kan sikre energibesparelser i de næste mange år. Derfor har vi altid den nyeste viden, alle de nødvendige produkter samt alle maskiner til selv at udføre arbejdet i forbindelse med etablering og nedgravning af jordvarme. Tag en snak med os om dine muligheder for at få jordvarme og den komfort og fordele, som denne teknologi kan sikre dig.

Lodret jordvarme

Er der lidt plads rundt om dit hus, kan jordvarme-forsyningen etableres via en lodret boring. Det betyder at der kun er behov for ganske få m2 jord/græsplæne. Vi er eksperter i, at levere og installere jordvarmeløsninger selv på mindre område. Så selvom du måske havde udelukket jordvarme som din næste energiform, så lad os komme med vores vurdering - Vi skaber jordvarmeløsninger som matcher alle størrelse og behov.

Vi skaber alle typer jordvarmeanlæg over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Læs mere om energiløsninger