Jordvarme specialister i Gilleleje

Med et moderne jordvarmeanlæg kan du blive stort set selvforsynende, og producere din egen energi til opvarmning af brugsvand og vand til opvarmning. Det hele foregår med enten lodrette boringer, eller almindelig nedegravning af rør i din have. Disse graves flere meter ned, og kan derfor bruges året rundt. Dybden afhænger af jeres hus og grund. Ved brug af jordvarme bruger du nemlig jordens temperatur til at varme dit hus op. På længere sigt sikre du dig en effektiv energiform, hvor du kan tjene din investering hjem, både på besparelser i regningen og en øget værdi i huset. Ved hjælp af et bedre energimærke og billigere energi, er du sikret at dit hus er mere eftertragtet, hvis du nogensinde vil sælge dit hus.

Teknologien er alternativ og ”grøn” – og så kan den sikre dig store besparelser på dit energibudget.

Lodret jordvarme

Er der lidt plads rundt om dit hus, kan jordvarme-forsyningen etableres via en lodret boring. Det betyder at der kun er behov for ganske få m2 jord/græsplæne. Med lodret jordvarme, hentes varmen op ved et 100-150 meter langt rør, som bores lodret ned i din have. Vi er eksperter i, at levere og installere jordvarmeløsninger selv på mindre område. Så selvom du måske havde udelukket jordvarme som din næste energiform, så lad os komme med vores vurdering - Vi skaber jordvarmeløsninger som matcher alle størrelse og behov.

Teknologi og viden

Hos Bedre Energi Gilleleje bestræber vi os altid på at være helt opdateret på de nyeste og mest effektive energiformer. Her mener vi, at jordvarme er et godt bud på en løsning, som kan sikre energibesparelser i de næste mange år. Derfor har vi altid den nyeste viden, alle de nødvendige produkter samt alle maskiner til selv at udføre arbejdet i forbindelse med etablering og nedegravning af jordvarme. Tag en snak med os om dine muligheder for at få jordvarme og den komfort og fordele, som denne teknologi kan sikre dig.

Vi etablerer jordvarme i Gilleleje og omegn

Vi er din lokale jordvarmespecialist til rådgivning om og etablering af jordvarme. Vi er behjælpelige til installation af jordvarmeanlæg over hele Nordsjælland - herunder f.eks. i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg. Kontakt os i dag på telefon: 48 39 15 14 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere om energiløsninger