Naturgas

Regler vedrørende naturgasanlæg

Fra den 1. januar 2013 må man ikke længere installere naturgasfyre i nye huse, hvis det er muligt at bruge andre opvarmningsformer. Men er man bosat i et område, hvor man ikke kan få fjernvarme, kan man få dispensation til naturgasfyret. 

Lokal ekspert i naturgas

Vi hos Bedre Bad Gilleleje har mange års erfaring og store kompetencer indenfor naturgas. Naturgas er et fossilt brændstof, en billig og miljøvenlig varmekilde sammenlignet med de andre fossile brændstoffer. Vi kan hjælpe dig med det hele, om det privat eller erhverv er det for os lige fedt.

Vi tilbyder:

  • Installation af naturgas og alt der hører til
  • Vedligeholdelse og service af naturgasinstallationerne
  • Nedrivning og udskiftning af naturgasfyret

Vi hos Gilleleje VVS har de faglige kvaliteter der skal til, for at imødekomme opgaverne og alle uforudsete problemer. Vi er certificeret til at varetage alle opgaver omhandlende naturgas og med tæt dialog med kunden, formår vi altid at finde den optimale løsning.  

Hvorfor naturgas?

Naturgas er en langt bedre opvarmningsform end olie og el. Opvarmer du med naturgas får du mere udnyttet energi, som giver dig en besparelse på op til 25% sammenlignet med oliefyr og oveni sparer du miljøet for 25% mindre CO2. Et naturgasfyr fylder også mindre end flere andre opvarmningsformer, hvis du skulle have pladsmangel. Det har oveni også en tendens til skulle bruge et mindre servicebehov end et oliefyr.

Trænger dit gamle naturgasfyr til at blive udskiftet?

Du kan spare rigtigt mange penge ved at udskifte et naturgasfyr af ældre dato, med et nyt og moderne fyr. Vi kommer gerne ud til dig og gennemgår standen af dit gamle fyr, for at se om det er ved at være på tide at få installeret et nyt. Måske kan man også nøjes med bare at ændre gaskedlen til en nyere og kondenserende model, som i sig selv vil kunne give dig 10-30% besparelse.

Vi løser energi-opgaver over hele Nordsjælland, så ring du bare. Du finder vores kontaktinformationer her.