Pillefyr - installation og service

Med et pillefyr sikrer du dig en effektiv og miljørigtig opvarmning af boligen. Udover at det skåner miljøet, kan du også opnå ganske store besparelser på din varmeregning. Udskifter du fra et olie- eller naturgasfyr til et moderne pillefyr kan du spare op til 50 % af dine varmeudgifter.

Book et energitjek af din bolig her og få uforpligtende rådgivning.

Udskiftning til pillefyr er hurtigt tjent ind

  • Pillefyret er driftsøkonomisk og tjener sig hurtig ind.
  • Træpiller er CO2-neutrale, dvs. at forbrændingen ikke bidrager til drivhuseffekten og den globale opvarmning. Derfor er træpiller et godt og miljørigtigt alternativ til fossile brændstoffer som olie og gas. Du slipper også for at betale CO2-afgift.
  • Et pillefyr forbrænder træpillerne næsten fuldstændigt med en minimal miljøbelastning. Også de gasser, som udvikler sig under forbrændingen, bliver brændt af (pyrolytisk forbrænding)

Hvis du vælger et nyt, fuldautomatisk pillefyr, kan du få den samme varmekomfort som med olie- eller gasfyring.

Nu til dags er de fleste pillefyr fuldautomatiske. Således er der ikke mere arbejde ved at have et pillefyr, end hvis der fyres med naturgas eller olie. Mange nye pillefyr kan også kobles til internettet, således at det kan overvåges når ikke du er hjemme. Med et fuldautomatisk pillefyr, har du et problemfrit anlæg. 

Kontakt os og få uforpligtende sparring til valg af energiløsning.

Vi er eksperter i etablering og service på pillefyr

Da vi er medlem af kæden Bedre Bad - Bedre Energi, kan du altid forvente, at vi er uddannet og oplært efter den nyeste teknologi. Hos Bedre Bad Gilleleje har vi kompetencerne til at levere og installere pillefyr til private.

Ønsker du at erhverve dig et pillefyr eller har du spørgsmål i forbindelse hermed, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du finder vores kontaktinformationer her.