Varmegenvinding rådgivning og etablering

Genbrug varmen – spar penge og opnå bedre indeklima

Mange steder suser den opvarmede luft ud af boligen. Det er spild af god energi og er samtidigt omkostningsfuldt.

Moderne teknologi gør, at udblæsningsluftens varmeenergi kan opsamles og genbruges til eksempelvis radiatorvandet eller i den friske luft, som suges ind i boligen. Får du installeret et anlæg til varmegenvinding kan du forvente betydelige besparelser ved genbrug af energien.

Få et anlæg tilpasset dit behov

Tag en snak med os om varmegenvinding i din bolig. Vi har altid opdateret viden om de nyeste løsninger på markedet og derigennem sikrer vi effektiv genbrug af den varme, som du allerede har betalt for.

Vi skræddersyer alle vores løsninger, så det stemmer overens med kunden. Derfor sikrer vi at kunden er tilfreds med sin investering, og kan få glæde af sit varmegenvindingsanlæg mange år ud i fremtiden.

Kontakt os for en uforpligtende snak om en varmegenvindingsløsning tilpasset dit behov.

Du finder vores kontaktinformationer her.

Fordele ved varmegenvinding

Vælger du et indblæsnings- og udsugningsanlæg med varmegenvinding, så kan du faktisk løse fugt- og indeklimaproblemerne. Det er nemlig sådan, at et ventilationsanlæg med varmegenvinding har mange fordele. Ud over et bedre indeklima, slipper du for generende støj fra åbne vinduer, det er muligt at filtrere udeluften, og herved slippe for ubehagelige partikler og lugte. Hvis det ikke er nok i sig selv, så får du faktisk også et lavere energiforbrug med varmegenvinding. Altså er det mange fordele at hente, ved at kombinere ventilationsanlægget med et klimaanlæg.

Lokal samarbejdspartner til varmegenvinding

Ved valg af Bedre Bad Gilleje får du en samarbejdspartner, som er klar med råd og vejledning til varmegenvinding. Vi servicerer både private og virksomheder i hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål, eller blot ønsker at høre mere om varmegenvinding. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig, hen mod den bedst mulige løsning. Kontakt os her