VARMEPUMPER - EKSPERTER I TERMISK ENERGI

Varmepumper er en af de mest effektive og miljøvenlige opvarmningsformer i dag. Hos Bedre Bad Gilleleje er vi specialister i varmepumper og tilbyder rådgivning, installation og varmepumpeservice på hele Nordsjælland. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at vælge den bedste varmepumpeløsning, der passer til dine behov og ønsker.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er en avanceret teknologi, der udnytter enten jordens eller luftens energi til at opvarme brugsvand og varme boligen op. Denne energieffektive opvarmningsmetode er miljøvenlig, da den udnytter vedvarende energi fra enten luften eller jorden. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsformer som oliefyr, gasfyr og elvarme, er varmepumpen både mere økonomisk og miljøvenlig. Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan en moderne varmepumpe kan påvirke din varmeøkonomi, så kontakt os og få mere information om besparelser ved en varmepumpe.

Vælg den rette varmepumpe til dine behov

Når det kommer til valget af varmepumpe, er det vigtigt at huske, at ikke alle varmepumper er ens. Hver varmepumpe har sine unikke fordele, og vi vil herunder komme nærmere ind på forskellene:

Jordvarme

Et jordvarmeanlæg giver alt andet lige den største besparelse på varmeregningen, men det er også den dyreste at etablere. Med denne løsning skal der graves 300 meter jordslanger ned i haven, i en dybde af ca. 1 meter. Jordvarmeanlægget erstatter olie- og naturgasfyr og kan opvarme hele boligen samt levere varmt vand. Det kan derfor fungere som den eneste varmekilde i boligen.

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe giver lidt mindre besparelser, men den er til gengæld billigere at etablere. Med denne løsning er der ikke behov for at grave jordslanger ned i haven. Luft til vand varmepumpen kan erstatte olie- og naturgasfyr, da den kan opvarme boligen og brugsvandet. Varmepumpen fungerer ved at omdanne kold luft udefra til varmt vand og luft inde i huset. Etableringen af denne varmepumpe er billigere, da der ikke skal graves slanger ned, og den kan tilpasses til din bolig for at sikre en god varmeøkonomi.

Luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er et godt alternativ, hvis du allerede har en dyr varmeløsning som f.eks. elvarme eller oliefyr. Med en forholdsvis beskeden investering kan du spare mange penge ved at supplere med en luft-til-luft varmepumpe. Luft til luft varmepumpen er den billigste af de tre varmepumper. Dog kan den ikke tilsluttes en varmtvandsbeholder.

Installation af varmepumper i Gilleleje og hele Nordsjælland

Vi dækker hele Nordsjælland og tilser varmepumper i byerne Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg. Vores erfarne teknikere står klar til at installere den varmepumpeløsning, der passer bedst til din bolig.

Reducer varmeregningen med en ny varmepumpe

Varmepumper kan reducere din varmeregning betydeligt og samtidig forbedre indeklimaet i din bolig. Du kan spare op til 50% på varmeregningen ved at skifte til en varmepumpe. Varmepumpen tilsluttes det eksisterende radiatoranlæg og kan også kombineres med solvarme, både med og uden varmtvandsbeholder. Den kan også tilsluttes boligens gulvvarmeanlæg. Som du kan se, er varmepumpen en fleksibel løsning, der kan tilpasses til dine eksisterende installationer i boligen. Derfor kan det være en fordel for dig at undersøge nærmere om varmepumper er noget for dig. Hvis du er i tvivl og kunne tænke dig personlig og uvildig rådgivning, så kontakt os på tlf. 48 39 15 14.

Få uvildig rådgivning til din varmepumpeløsning

Er du ikke helt afklaret om, hvilken type varmepumpe du bør få installeret? Ring til os på tlf. 48 39 15 14, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.