Varmepumper - Eksperter i termisk energi

Hos Bedre Bad Gilleleje er vi specialister i varmepumper. Vi rådgiver og installerer varmepumper i hele Nordsjælland.

Vi installerer varmepumper i Gilleleje og omegn

Vi rykker ud fra Gilleleje og udfører varmepumpeløsninger til det øvrige Nordsjælland – herunder kan der bl.a. nævnes Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Reducer varmeregningen med en ny varmepumpe

Du kan spare penge og opnå et bedre indeklima, når du skifter til en varmepumpe. Når du skifter til en varmepumpe, så kan du spare helt op til 50% på varmeregningen - og samtidigt får du et betragteligt indeklima.

Varmepumpen tilsluttes det eksisterende radiatoranlæg. Varmepumper kan også kombineres med solvarme - både med og uden varmtvandsbeholder - og du kan tilslutte varmepumpen til boligens gulvvarmeanlæg. Som du nok kan læse, så er varmepumpen en fleksibel løsning, da den passer til de anlæg som i forvejen er installeret i din bolig. Det kan derfor være fordelagitgt for dig, at undersøge nærmere om varmepumper er noget for dig. Hvis du er i tvivl og kunne tænke dig 1-1 rådgivning, så kontakt os på tlf. 48 39 15 14

Hos Bedre Bad Gilleleje er vi specialister i varmepumper. Vi udfører enhver løsning, uanset om din nye varmepumpe skal være luft-til-vand eller luft-til-luft.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe benytter enten jorden eller luftens energi til at opvarme brugsvand og varme boligen op. Varmepumpen er en miljøvenlig opvarmningsform, fordi den udnytter vedvarende energi fra luften eller jorden. Sammenligner man en varmepumpe med oliefye, gasfyr og el-varme - så er varmepumpen både billigere og mere miljøvenlig.

Der findes 3 typer varmepumper:

  • Jordvarme (væske til vand)
  • Luft-til-luft
  • Luft-til-vand

Guide til at vælge den rigtige type varmepumpe

Ikke alle varmepumper er ens; Hver varmepumpe har sine fordele:

Jordvarme giver alt andet lige den største besparelse på varmeregningen, men er også den dyreste at etablere, da der skal graves jordslanger ned i haven. Jordvarmeanlægget erstatter olie- og naturgasfyr og anlægget sørger for opvarmning af boligen og varmt vand.

Luft-til-vand varmepumpen giver lidt mindre besparelser, men er også billigere at etablere. Ved denne løsning skal der ikke graves jordslanger ned i haven. Denne løsning kan erstatte olie- og naturgasfyr, da denne type varmepumpe kan varme boligen og brugsvandet.

Luft-til-luft varmepumpen er et meget godt alternativ, hvis du i forvejen har en dyr varmeløsning - f.eks. elvarme eller oliefyr. Med en forholdsvis beskeden investering, kan du spare mange penge ved at supplere med en luft-til-luft varmepumpe.

Er du ikke afklaret om, hvilken type varmepumpe du bør få installeret?

Ring til os på tlf. 48 39 15 14, så tager vi en snak om dine muligheder.