Varmepumper - Eksperter i termisk energi

Hos Bedre Bad Gilleleje er vi specialister i varmepumper. Vi tilbyder rådgivning, installation og varmepumpeservice på hele Nordsjælland.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe benytter enten jorden eller luftens energi til at opvarme brugsvand og varme boligen op. Varmepumpen er en miljøvenlig opvarmningsform, da den effektivt udnytter vedvarende energi fra luften eller jorden. Sammenligner man en varmepumpe med oliefyr, gasfyr og elvarme - så er varmepumpen både billigere og mere miljøvenlig. Kunne du tænke dig at høre mere om hvordan en moderne varmepumpe kan have effekt på din varmeøkonomi? Kontakt os og hør mere om besparelser ved en varmepumpe.

Når det kommer til valget af varmepumpe, er det vigtigt at huske, at ikke alle varmepumper er ens; Hver varmepumpe har sine fordele, hvilket vi vil komme mere ind på herunder:

Jordvarme

Et jordvarmeanlæg giver alt andet lige den største besparelse på varmeregningen, men er også den dyreste at etablere, da der skal graves 300 meter jordslanger ned i haven, i ca. 1 meters dybde. Jordvarmeanlægget erstatter olie- og naturgasfyr og anlægget sørger for opvarmning af hele boligen og varmt vand. Jordvarmeanlægget kan derfor fungere som den eneste varmekilde i boligen. Læs mere om jordvarme her.

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe giver lidt mindre besparelser, men er også billigere at etablere. Ved denne løsning skal der ikke graves jordslanger ned i haven. Denne løsning kan erstatte olie- og naturgasfyr, da denne type varmepumpe kan varme boligen og brugsvandet. Måden luft til vand varmepumpen fungere på, er at den omdanner kold luft udefra, til varmt vand og luft inde i huset. Etableringen af denne varmepumpe er billigere, da der ikke skal graves slanger ned, og så kan den tilpasses til din bolig, for at sikre en god varmeøkonomi. 

Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpen er et meget godt alternativ, hvis du i forvejen har en dyr varmeløsning - f.eks. elvarme eller oliefyr. Med en forholdsvis beskeden investering, kan du spare mange penge ved at supplere med en luft-til-luft varmepumpe. Luft til luft varmepumpen er den billigste af de 3 varmepumper. Dog kan denne heller ikke tilsluttes en varmtvandsbeholder. Du kan finde luft til luft varmepumper her.

Installation af varmepumper i Gilleleje

Vi rykker ud fra Gilleleje og tilser varmepumper på Nordsjælland – vi kører eksempelvis jævnligt til byerne Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Reducer varmeregningen med en ny varmepumpe

Du kan spare penge og opnå et bedre indeklima, når du skifter til en varmepumpe. Når du skifter til en varmepumpe, så kan du spare helt op til 50% på varmeregningen - og samtidigt får du et betragteligt bedre indeklima.

Varmepumpen tilsluttes det eksisterende radiatoranlæg. Varmepumper kan også kombineres med solvarme - både med og uden varmtvandsbeholder - og du kan tilslutte varmepumpen til boligens gulvvarmeanlæg. Som du nok kan læse, så er varmepumpen en fleksibel løsning, da den passer til de anlæg som i forvejen er installeret i din bolig. Det kan derfor være fordelagtigt for dig, at undersøge nærmere om varmepumper er noget for dig. Hvis du er i tvivl og kunne tænke dig personlig og uvildig rådgivning, så kontakt os på tlf. 48 39 15 14.

Hos Bedre Bad Gilleleje er vi specialister i varmepumper. Vi udfører enhver løsning, uanset om din nye varmepumpe skal være i form af jordvarme, luft til luft-varmepumpe eller luft til vand-varmepumpe.

Få uvildig rådgivning til varmepumpeløsningen

Er du ikke helt afklaret om, hvilken type varmepumpe du bør få installeret? Ring til os på tlf. 48 39 15 14, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.