Vedvarende energi & Grønne energiløsninger

Den grønne klimabølge er skyllet ind over Danmark, og det gør den fortsat. Bedre Bad - Bedre Energi Gilleleje har i hele perioden været det lokale valg i Nordsjælland, når I har skulle vælge leverandør af jeres næste klimavenlige løsning. Vi har altid projekter på hånden som omhandler nye grønne energiløsninger, og vi har derfor hånden på pulsen når det gælder nyere og mere effektive metoder, teknologier eller løsninger. Du kan trygt vælge os til at stå for grøn energi i dit firma eller din bolig.

Vi følger udviklingen inden for vedvarende energi

Vi følger altid de nyeste trends indenfor vedvarende energi. Vi sørger for, at have de bedste fagfolk som medarbejdere. De bliver samtidig altid udfordret på både deres faglige håndværk, men også deres grundviden. Dette bliver de af alle kunder som køber et klimavenligt produkt hos os, fordi hver enkelt løsning er forskellig. Ingen huse eller grunde er ens, ligeså vel som ingen personer og deres ønsker. Vi matcher og tilpasser hver enkelt løsningen, som den dækker lige præcis dine energibehov gennem en løsning basseret på vedvarende energi.

Sparring inden for vedvarende energi

Bedre Bad - Bedre Energi Gilleleje er medlem af Bedre Energi kæden. Det er en landsdækkende sammenslutning af energispecialister. Sammen har vi et stort netværk af energi eksperter og uddannede fagfolk. Så når vi snakker om, at vi kan vores kram, så kan vi det også. Vi bliver konstant holdt opdateret med den nyeste viden gennem vores medlemskab. Dette gør, at vi altid kan tilbyde vores kunder de nyeste og mest effektive løsninger indenfor vedvarende energi. Vi er samtidigt certificerede energivejledere, så vi kan altid vejlede dig i grønne energiløsninger. Vha. af vores vejledning kan du spare både på klimaet og pengekontoen.

Grønne løsninger

Vi har flere forskellige grønne løsninger, som alle har deres egne fordele og ulemper. Den typiske energikilde, som folk kommer i tanke om, når man taler om grønne løsninger er solceller. Dog vil mange helst ikke have solceller på taget, fordi de ikke synes det ser godt ud. Dette er selvfølgelig op til hver enkelt hvad man syntes. Dog skal man ikke give op, fordi der er mange andre løsninger som kan leve op til ens krav. Et godt eksempel er varmepumper. Under kategorien varmepumper findes der 3 forskellige slags, og den besparelse du vil opnå afhænger selvfølgelig af mange variabler. Men en ting er sikkert - at du får en klimavenlig løsning. Tager man en jordvarmepumpe graves der en 300m jordslange ned i jorden på din grund, som absorberer energien fra jorden til, at varme dit hus op på en effektiv og billig metode.

Nogle vælger også et træpillefyr. Træpillefyret er kendt som værende en CO2-neutral installation. Dog kræver et træpillefyr oftest mere tid fra en selv. Samtidig med at man selv kan indkøbe træpiller for at fyre.

Her udfører vi alternative energiløsninger

Vi skaber alternative og besparende energiløsninger for kunder over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os på telefon 48 39 15 14, eller via e-mail eller på vores værksted. Du kan finde alle vores kontaktinformationer her.

Læs også mere om