kONTAKT bEDRE bAD gILLELEJE 

Hos Bedre Bad Gilleleje står vi altid til rådighed indenfor vores  normal åbningstider. Det betyder at du altid er velkommen til, at ringe en tirsdag eftermiddag eller komme forbi en torsdag morgen. Vi vil rigtig gerne snakke med vores kunder, om enten de gerne vil have et hurtigt råd eller spørger efter et projekt. Når du kontakter vil vi altid gå 100% for, at give dig det korrekte svar. Står du og mangler svar på en større teknisk opgave, så opfordrer vi til, at sende en  e-mail i stedet for at ringe. På denne måde kan vi blive helt sikre på, at vi giver dig det absolut bedste svar. Du må selvfølgelig også gerne sende en mail med mindre ting - det er helt op til dig.

Hvis du ser en af vores medarbejdere ude i det danske land, må du selvfølgelig også gerne henvende dig, og få det korrekte svar fra en faguddannet håndværker. Det samme stabile svar, kan du selvfølgelig også forvente fra vores telefon. Der vil altid være en fagkyndig person i telefonen.

Find os her

Bedre Bad Gilleleje

Fiskerbakken 17 
3250 Gilleleje 

Tlf. 48 39 15 14

Døgnvagt 23 25 05 16

Hvis du har nogle akutte problemer, har vi også en døgnvagt. Her skal du dog kontakte os på telefon 23 25 05 16. Ring kun hvis det er udenfor normale åbningstider, og du har et akut problem. Så vil du få hjælp hurtigst muligt. Du kan læse mere omkring vores døgnservice her


E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt

Udfyld nedenstående formular, med dine kontaktoplysning og den aktuelle forespørgsel. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Her kommer vi

Vi løser VVS-opgaver over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg