Kontakt Bedre Bad Gilleleje

Hos Bedre Bad Gilleleje står vi altid til rådighed indenfor vores normale åbningstider. Det betyder eksempelvis, at du altid er velkommen til at ringe en tirsdag eftermiddag eller komme forbi en torsdag morgen. Vi vil rigtig gerne snakke med vores kunder, om enten de gerne vil have et hurtigt råd eller spørger efter et projekt. Når du kontakter vil vi altid gå 100% ind for, at give dig det korrekte svar. Står du og mangler svar på en større teknisk opgave, så opfordrer vi til, at sende en e-mail i stedet for at ringe. På denne måde kan vi blive helt sikre på, at vi giver dig det absolut bedste svar. Du må selvfølgelig også gerne sende en mail med mindre ting - det er helt op til dig.

Hvis du ser en af vores medarbejdere ude i det danske land, må du selvfølgelig også gerne henvende dig, og få det korrekte svar fra en faguddannet håndværker. Det samme stabile svar, kan du selvfølgelig også forvente fra vores telefon. Der vil nemlig altid være en fagkyndig person i telefonen.

Vores adresse og kontaktoplysninger

Bedre Bad Gilleleje

Sygehusvej 4
3230 Græsted

Telefon: 48 39 15 14
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

VVS-døgnvagt

Hvis du har nogle akutte problemer, har vi også en døgnvagt. Her bedes du kontakte os på tlf. 23 25 05 16.
Døgnvagten er tilgængelig udenfor vores normale åbningstider og løser kun akutte problemer såsom sprængte vandrør, stormskader, utæt tag eller defekt fyr.

Står du med et problem som er nævnt ovenfor, eller noget liggende, så kontakt os på tlf. 23 25 05 16 for akut vvs-hjælp. Du kan læse mere om vores døgnservice her.

Her udfører vi vvs- og energiopgaver

Vi løser VVS- og energiopgaver over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg

Kontaktformular

Udfyld nedenstående formular, med dine kontaktoplysninger og den aktuelle forespørgsel. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.