Om os

Vores fagområder favner bredt, og vi kan lave alt fra din facade til din varmepumper, eller sågar forny dit hus energianlæg. Vi er en virksomhed som værner omkring det gamle kvalitetshåndværk, men samtidigt fornyer sig. Hvis der findes nye mere effektive metoder, er vi ikke blege for at tage den nye viden til os, og bruge den dagligt. Vi vil gerne være befolkningen i Nordsjællands første valg, når de skal have lavet et nyt energianlæg, eller badeværelset skal renoveres. Dette stræber vi efter hver eneste dag, med et solidt produkt og god service. Samtidigt sørger vi altid for, at vores kunder er de mest tilfredse i Danmark.Vi er en dynamisk og serviceminded VVS-virksomhed med 3 hovedområder, hvor størstedelen af vores aktiviteter ligger:

  • Badeværelser – renovering, indretning, etablering, totalløsninger

  • Energiløsninger – både de traditionelle og ny energiformer

  • VVS-opgaver – de velkendte reparations- og udskiftning opgaver

Vi anser os selv, som værende eksperter indenfor disse 3 områder, og vi er ligeledes medlem af Bedre Bad - Bedre Energi. Dette er en landsdækkende kæde bestående af VVS virksomheder. Vores medlemskab gør, at vi altid kan videreuddanne vores medarbejdere og give den nyeste teknologi til vores kunder.

Både private og virksomheder

Vores projekter spænder vidt, og vi har stor erfaring med både private og virksomheder. Vi laver alle VVS- og energiløsninger for både private og virksomheder. Så om du er en stor produktionsvirksomhed, eller bor i et parcelhus kan du trygt tage os med på råd.

Vi servicerer både private og virksomheder i hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Har du brug for mere information omkring vores produkter og ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os. Hvad end det gælder fornyelse af energisystemet eller renovering af badeværelset - Så vil vi hellere end gerne være din nye samarbejdspartner.

Du kan finde alle vores kontaktinformation her hvis du ønsker en dialog med os.