VVS-Døgnvagt til private og erhverv

– Ring på tlf. 23 25 05 16

Bedre Bad Gilleleje tilbyder døgnvagt for vores kunder - både private og erhverv - på Nordsjælland og omegn. Problemerne venter desværre ikke med at opstå, men til gengæld er vi klar 24 timer i døgnet til at løse dem. Er der vvs-problemer nu, så tøv ikke med, at tage kontakt til os. Vi er din lokale autoriserede VVS-håndværker. Sådanne akutte problemer er ofte nødt til, at blive fikset hurtigt og meget effektivt. Det er her vi kommer ind i billedet. Når du ringer til vores døgnvagt telefon, får du en faguddannet medarbejder i øret. Denne medarbejder vil altid gøre sit for, at komme hurtigst muligt og fikse det akutte problem. Du vil få den bedste blikkenslager-assistance som er muligt.

Vi tager dog forbehold for at nogle materialer kan være utilgængelige og svære at fremskaffe udenfor arbejdstid.

Kontakt vvs-døgnvagt på tlf. 23 25 05 16.

Hjælp til sprængte vandrør, stormskader, utæt tag eller defekt fyr

De typiske akutte problemer vi ser er f.eks. i forbindelse med sprængte vandrør, indtrængende vand, stormskader og defekt oliefyr midt i vinter weekenden. Dette er alle nogle situationer hvor der kan være større konsekvenser ved at vente. En totalt oversvømmet kælder er en både dyr og lang proces før den er brugelig igen. Ved at få akut hjælp og derved minimere skaden kan du både spare penge og tid. Det samme kan opstå i storm tider, hvor nogle vigtige komponenter kan fejle, og derfor har brug for akut hjælp.

Du skal være opmærksom på, at der kan være ekstra udgifter ved brug af vores døgnvagt. Det er både dyrt og tager ekstra tid, at sende en medarbejder ud i weekenden eller om natten, og derfor følges der ofte flere udgifter med og en større regning.

Akut vvs-hjælp er kun et opkald væk

Vi tilbyder vores akutte hjælp til private og virksomheder i hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Kontakt vores døgnvagt på tlf. 23 25 05 16.