Døgnvagt – ring på 23 25 05 16

Bedre Bad Gilleleje tilbyder døgnvagt for vores kunder. Vi tilbyder VVS hjælp døgnet rundt, da der kan opstå problemer hele døgnet rundt. Sker dette for dig, så tøv ikke med, at tage kontakt til os. Vi er din lokale autoriserede VVS håndværker. Sådanne akutte problemer er ofte nødt til, at blive fikset hurtigt og meget effektivt. Det er her vi kommer ind i billedet. Når du ringer til vores døgnvagt telefon, får du en faguddannet medarbejder i øret. Denne medarbejder vil altid gøre sit for, at komme hurtigst muligt og fikse det akutte problem. Du vil få den bedste blikkenslager-assistance som er muligt. Dog skal der oftest tages forbehold for, at alle materiale nødvendigvis ikke er i hverken firmabilen eller på værkstedet.

De typiske akutte problemer vi ser er f.eks. i forbindelse med sprængte vandrør, indtrængende vand, stormskader og defekt oliefyr midt i vinter weekenden. Dette er alle nogle situationer hvor der kan være større konsekvenser ved at vente. En totalt oversvømmet kælder er en både dyr og lang proces før den er brugelig igen. Ved at få akut hjælp og derved minimere skaden kan du både spare penge og tid. Det samme kan opstå i storm tider, hvor nogle vigtige komponenter kan fejle, og derfor har brug for akut hjælp.

Du skal være opmærksom på, at der kan være ekstra udgifter ved brug af vores døgnvagt. Det er både dyrt og tager ekstra tid, at sende en medarbejder ud midt weekend eller om natten, og derfor følges der ofte flere udgifter med og en større regning.

Akut hjælp – vi er der

Vi tilbyder vores akutte hjælp til private og virksomheder i hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.