VVS døgnvagt Nordsjælland

Vores VVS døgnvagt rykker ud i hele Nordsjælland og løser akutte vvs-opgaver for private og virksomheder. Kontakt på tlf. 23 25 05 16 hvis du mangler akut VVS.

Problemerne venter næppe - og det gør vi ej heller

VVS-problemer opstår oftest på de mindst belejlige tidspunkter, men frygt ej. Vi tilbyder akut VVS service, hvor vi rykker ud og løser opgaver 24 timer i døgnet. Vi rykker ud til både private og erhverv på hele Nordsjælland.

Akutte VVS-problemer er nemlig oftest nødt til at blive løst hurtigt, da eventuelle vandskader skal begrænses. Så hvis du søger akut vvs på Nordsjælland, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi er din lokale og autoriserede VVS-håndværker, der er klar til at rykke hurtigt ud.

Når du ringer til vores akut VVS vagt, får du en faguddannet medarbejder i røret, som vil gør sit for, at problemet diagnosticeres og udbedres på rekordtid.

Hurtig udredning af sprængte rør, stormskader, utæt tag og defekt fyr

De typiske akutte problemer vi ser er f.eks. i forbindelse med sprængte vandrør, indtrængende vand fra tag, stormskader eller defekt oliefyr. Og det er jo typisk at vvs-problemerne opstår på de mest trælse tidspunkter som i weekenden eller i vintertiden. Men uanset hvornår skaden opstår, så kan der være større konsekvenser ved at vente med at få det løst. En totalt oversvømmet kælder er en både dyr og lang proces før den er brugelig igen. Ved at få akut hjælp og derved minimere skaden kan du både spare penge og tid. Det samme kan opstå i storm tider, hvor nogle vigtige komponenter kan fejle, og derfor har brug for akut hjælp.

VVS døgnvagt pris

Du skal være opmærksom på, at der kan være ekstra udgifter ved brug af vores døgnvagt. Det er både dyrt og tager ekstra tid, at sende en medarbejder ud i weekenden eller om natten, og derfor følges der ofte flere udgifter med og en større regning. Vi tager også forbehold for at nogle materialer kan være utilgængelige og svære at fremskaffe udenfor arbejdstid. Vi håber på jeres forståelse for dette. 

Akut vvs-hjælp er kun et opkald væk

Vi tilbyder vores akutte hjælp til private og virksomheder i hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.

Kontakt vores døgnvagt på tlf. 23 25 05 16.