Ledige stillinger

Vi er et moderne VVS firma i vækst, og derfor har alle potentielle medarbejder altid interesse. Send os gerne en uopfordret ansøgning. Vi tager alle ansøgninger seriøst og alt information bliver behandlet fortroligt. Vi behandler ansøgningen korrekt med hensyn til alle love og regler. Du kan derfor trygt sende din ansøgning, og vi vil tage et kig på den.

Vi er et 7 mand stærkt VVS firma med stærke traditioner, og som tilbyder vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder i et frit og uformelt miljø. Alle vores medarbejdere bliver altid efteruddannet, så vi kan følge med i alle nutidens trends indenfor blandt andet klimavenlige energiinstallationer. Du kommer samtidig til at være medarbejder i en virksomhed som er medlem af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi. Herigennem har vi adgang til alt den nyeste information indenfor hver vores fagområder.

Skal du med på vores team?

Vores medarbejdere er topmotiverede og meget dygtige. Det forventer vi også af nye medarbejdere. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og det eneste vi forventer til gengæld er kvalitetshåndværk udført korrekt. Så hvis du søger nye udfordringer og mener at Bedre Bad Gilleleje lyder som noget for dig, så tøv ikke med at sende en ansøgning. Vi ansætter løbende nye medarbejdere når vi har behov. Du kan kontakte os på tlf. 48 39 15 14, ellers kan du sende din uopfordret ansøgning på mail.

Du kan finde vores mail her: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.