Om virksomheden

Hos Bedre Bad Gilleleje er vi en del af en landsdækkende kæde, som har gjort os til eksperter indenfor vores fag. Vi er en moderne virksomhed med stærke håndværkstraditioner. Gennem mange års erfaring med vvs-arbejde, energiløsninger og ikke mindst unikt badeværelsearbejde har vi opbygget en værktøjskasse, som gør, at vi er helt sikre på, at vi også kan løse din næste opgave til perfektion. Så jagter du et nyt badeværelse eller ønsker du at omstille til mere grøn energi, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi løser opgaver for:

  • Private
  • Erhverv
  • Offentlige institutioner/virksomheder

Specialkompetencer

Vi er specialiseret i VVS, vand- og kloakarbejde, industriinstallationer, energiløsninger samt bad og bryggers i totalløsninger.

Rådgivning og dialog – en del af løsningen

Kommer du fra en virksomhed eller er du privatperson – og har du behov for rådgivning? Så er du i sikre hænder hos Bedre Bad Gilleleje. For os er dialog, samarbejde, kvalitet og tryghed essentiel for at opnå de bedste løsninger og et godt samarbejde.

Opkvalificeret medarbejderstab

Vi uddanner løbende medarbejderstaben og har derigennem kendskab til den nyeste teknologi for at kunne tilbyde og rådgive om de bedste og mest økonomiske muligheder.

Med i Bedre Bad & Energi kæden

Under navnet Bedre Bad & Energi er vi en del af en af Danmarks største kæder af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente fagfolk, der udfører opgaver inden for badeværelser og bryggers i totalløsning. Vi har mange års erfaring med i bagagen, og du kan trygt ligge dine opgaver i vores hænder. 

Her er vores kunder

Vi servicerer kunder over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg.