VVS - døgnvagt

Bedre Bad Gilleleje er specialister i installation og projektering af energirigtige varme- og vandinstallationer lige fra store kedler over gas- og fjernvarmeanlæg og alternativ energi til radiatortermostater og toiletter. Alle vores løsninger bliver lavet af vores faste uddannet vvs installatører, så du altid kan være tryg ved en løsning fra os. Via konstruktiv dialog finder vi den helt rigtige løsning for jer. Bare kontakt os for at få et uforpligtende tilbud fra os.

Har du et problem med din VVS installation kan du få hurtig hjælp hos os uden for normale åbningstider. Vi har nemlig døgnvagt du kan benytte. Så hvis der sker et akut uheld i weekenden, eller om natten så er vi dit lokale valg. Der er akut hjælp til alt vvs arbejde. 

Serviceordning af varmeanlæg

Tekniske installationer og varmeanlæg bør regelmæssigt serviceres for at opretholde en økonomisk drift og lang levetid. Vores specialuddannede montører foretager hoved- og serviceeftersyn på

  • Gas- og fjernvarmeanlæg
  • Varmepumper
  • Solvarmeanlæg
  • Jordvarmeanlæg


Dermed sikres du optimal vedligehold og ydeevne af dit varmeanlæg, lige som du får rådgivning om besparelsesmuligheder. Vi sørger med andre ord for bedst mulige vedligehold af dit varmeanlæg til den lavest mulige pris.

Vi løser VVS-opgaver for kunder over hele Nordsjælland – herunder fx i Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Hillerød, Frederiksværk, Ramløse, Helsinge, Vejby og Søborg